Badkamer renovatie Dordrecht

badkamer verbouwen, Installatie en badkamer renovatie Dordrecht professioneel ingerichte badkamers.

Het vinden van professionele badkamermonteurs om uw nieuwe badkamer, douche, natte ruimte of complete badkamerrenovatie of -renovatie te installeren kan een uitdaging zijn, we hebben een team van ervaren badkamerinstallateurs en handelaars die u kunnen helpen.

Wij zijn gespecialiseerd in badkamerinstallatie en montage, onze medewerkers zullen hard werken om ervoor te zorgen dat u uw droombadkamerontwerp bereikt en ideeën aandragen die ruimte kunnen besparen en functionaliteit bieden.

We passen alle maten badkamerstijlen, klein of groot, we installeren ook alle soorten badkamersuites van alle bekende merken.

We begrijpen dat iedereen andere behoeften en visies heeft – wat die van jou ook is, neem contact met ons op en we zijn er om te helpen.

Onze gratis schatting van badkamermontage kost u niets, het is gratis, onze monteurs zijn vriendelijk en behulpzaam, we zijn een mensenbedrijf en we zorgen ervoor dat onze prijzen voor badkamerinstallatie altijd concurrerend en eerlijk zijn.

  • Adviseren over de beste badkamertypes en -merken voor uw huis
  • Verwijder oude fittingen en armaturen en gooi ze weg
  • Complete badkamerinstallatie en tegelwerk
  • Vloer- en wandbetegeling en vloer leggen
  • Elektrische doucheventilatoren en spotverlichting installaties
  • Badkamer schilderen en decoreren

Als badkamerrenovatiespecialist met meer dan 7 jaar ervaring, hebben we veel badkamers gedaan, we zullen de volledige installatie uitvoeren, inclusief badkamervloer en wandtegels, stukadoorswerk, verwarming en elektrische installatie.

We kunnen een complete badkamerrenovatie uitvoeren, inclusief elektrische en verwarmingsinstallatie of alleen het deel van het werk dat u nodig heeft.