Beton Cire Badkamer Rijswijk

Ben je op zoek naar beton cire badkamer in Rijswijk? is een op cement gebaseerde coating pleister die een naadloze bijna betonnen afwerking achterlaat.

Als een betrouwbaar bedrijf gevestigd, gebruiken we alleen de beste kwaliteit beton cire en helpen we onze klanten te genieten van de tevredenheid van het hebben van een 100% waterdichte vloer, badkamer, natte ruimte en doucheruimte.

Beton cire is niet alleen een stijlvolle oppervlakteoptie, maar het beton heeft ook enkele praktische elementen.

is een decoratieve coating op cementbasis die kan worden gebruikt om een unieke afwerking op de vloeren en muren van uw badkamer te creëren en scheurbestendig en duurzaam, microcement is zeer goed bestand tegen de algemene slijtage op deze oppervlakken.

Beton cire helpt u een mooie gepolijste oppervlakteafwerking te bereiken met een subtiel gevoel van massief beton, maar met een diepte van slechts 2,5 tot 3 mm.

Het mooie van microcement is dat het zowel duurzaam als aantrekkelijk is in werkruimten en huizen, en dat microcement slijtvast genoeg is om op zowel badkamer vloeren als muren te worden gebruikt.

We zijn ervaren beton cire specialisten gevestigd in Rijswijk, neem vandaag nog contact op om uw volgende project te bespreken!