Cinewall laten maken

We zijn er trots op een fantastisch assortiment op maat gemaakte cinewall laten maken in Den Haag, Rijswijk, Delft, Zoetermeer, Rotterdam, Leiden, Dordrecht en Amsterdam aan te bieden.

Cinewall laten maken gaat over veel meer dan alleen het monteren van je tv op een beugel. Een mediawand wordt op maat ontworpen en gebouwd. Op zijn minst biedt het een ingepakte zone om alle bekabeling te verbergen en een nette ruimte te bieden voor uw tv om in te passen.

Wij bieden individuele diensten zoals cinewall laten maken, pleisteren en schilderen van cinewall op maat, het installeren van elektrische haarden, intelligente verlichtingssystemen, kabel- en netwerkbeheer, het opzetten van alle geluidssystemen voor een breed scala van alle combinaties van deze diensten.

​Een van de grootste voordelen van cinewall maken van uw tv is de ruimte die het bespaart in uw woonkamer zonder dat u tv-eenheden en standaards nodig hebt en Een van de belangrijkste voordelen van flatscreen-, plasma- en 4K QLED / OLED-televisies is dat ze aan de muur kunnen worden gemonteerd. Naast de praktische aspecten van het hebben van uw tv aan de muur, kan de esthetiek de traditionele tv-positioneringsopties ver overtreffen.

Als u een specialist nodig heeft die u advies geeft over de beste cinewall op maat en de juiste oplossing voor u installeert, bent u bij ons aan het juiste adres.

We zijn toegewijd aan het aanbieden van een uitstekende klantenservice-ervaring vanaf uw eerste aanvraag totdat het installatieproces is voltooid en daarom.