Renovlies nieuwbouw Den Haag

Renovlies behang aanbrengen nieuwbouw woning Den Haag is een soort behang dat steeds vaker wordt gebruikt bij nieuwbouw- en renovatieprojecten. Het wordt ook wel renovatievlies, renovatiebehang of glasvliesbehang genoemd. Renovlies is een soort glasvezelbehang dat op muren wordt aangebracht om oneffenheden en scheuren te camoufleren en om de muur een gladde en strakke afwerking te geven.

Bij nieuwbouw kan renovlies worden gebruikt om de muren direct af te werken zonder dat er nog stucwerk nodig is. Hierdoor kan er bespaard worden op arbeidskosten en kan de bouw sneller verlopen.

Bij renovatieprojecten wordt renovlies vaak gebruikt om oude muren met scheuren en andere beschadigingen te renoveren en een strakke afwerking te geven. Renovlies nieuwbouw in Den Haag kan direct over de oude muur worden aangebracht, waardoor er geen grote sloopwerkzaamheden nodig zijn.

Renovlies is in verschillende diktes verkrijgbaar en kan in verschillende kleuren worden geschilderd. Het is een duurzaam materiaal dat lang meegaat en eenvoudig te onderhouden is.